In-house ontworpen producten
State-of-the-art oplossingen
Future Proof

Construx neemt Weckenmann over

In september 2023 zijn Anthony Jannes en Ward Demyttenaere met  Wolfgang en Hermann Weckenmann  de overname van Weckenmann door Construx overeengekomen. 

Door de overname van het Duitse Weckenmann wordt het Belgische Construx de wereldwijde referentie in bekistingen, machines en installaties voor geprefabriceerde betonnen elementen.  

Met het nieuwe ‘Construx-Weckenmann’ zal er volop ingezet worden op product- en marktontwikkeling. De groei voor de komende jaren zal gerealiseerd worden door de troeven van beide bedrijven optimaal te benutten, om gezamenlijk uit te groeien tot dé referentie voor geautomatiseerde productiesystemen en bekistingsoplossingen wereldwijd.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
betonmal

Meer informatie over onze mallen

Mallen en batterijen voor balken en kolommen
Mallen voor cabines en boxen
Trapmallen

Investeren in menselijk kapitaal, innovatie en kennis

Met de overname ontstaat er een groep van 335 werknemers, verspreid over 9 vestigingen, met in totaal 52000m² productie- en opslagruimte. Gezien de huidige moeilijkheden om in België geschikt personeel aan te trekken is dit voor Construx ook op dat vlak een grote sprong voorwaarts. Geschikte profielen aanwerven en houden is immers onontbeerlijk om de vooropgestelde internationale groei van het bedrijf te realiseren. Het is daarenboven voor Construx steeds een strategische keuze geweest om niet enkel te investeren in infrastructuur en materieel, maar vooral in menselijk kapitaal, innovatie en kennis.

Vertrouw op onze uitgebreide expertise

Wanneer u ons inschakelt, profiteert u van een snelle, flexibele en klantgerichte aanpak. Of het nu gaat om een prefab betonmal of een bekistingssysteem voor infrastructuurwerken, u vertrouwt op de uitgebreide expertise van Construx. Vul het contactformulier in, mail naar info@construx.eu of bel naar een van onze vestigingen wanneer u vragen heeft of advies wenst te ontvangen. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Weckenmann