In-house ontworpen producten
State-of-the-art oplossingen
Veilig en ergonomisch

Kolombekisting

De juiste pijler- of kolombekisting voor uw kunstwerk, met een perfect resultaat vindt u bij Construx. Ons bedrijf is een van de leidinggevende producenten van Europa als het gaat om stalen bekistingssystemen en betonmallen. Wij zijn al bijna 20 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van onze producten in eigen beheer. Wij leveren deze dan ook wereldwijd aan bouw- en betonprefabricatiebedrijven. Heeft u specifieke wensen voor een pijlerbekisting of kolombekisting? Geef het aan ons door en wij denken graag met u mee.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
betonmal

Meer informatie over onze bekistingen

Bekistingen voor balken en kolommen
Bekistingen voor tanks en silo's
Bekistingen op maat voor architectonisch beton

De juiste pijler- of kolombekisting

Het is belangrijk om te kiezen voor de juiste kolombekisting of pijlerbekisting. Samen met onze partners bedenken wij voortdurend nieuwe technologieën en uitvoeringsmethoden om de meest kwalitatieve systemen te leveren. Innovatie staat dan ook altijd centraal bij het ontwerpen en produceren van kolombekisting en pijlerbekisting. U kunt natuurlijk ook steeds bij ons terecht als u op zoek bent naar bijvoorbeeld wandbekisting of randbekisting. Hieronder vindt u voorbeelden van, door ons uitgevoerde, pijlerbekistingen:

Schakel ons in en vertrouw op onze expertise

Wanneer u Construx inschakelt, profiteert u van een snelle, flexibele en klantgerichte aanpak. Of het nu gaat om een kolombekisting of pijlerbekisting, u vertrouwt steeds op de uitgebreide expertise van onze vakkundige medewerkers. Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@construx.eu of bel naar een van onze vestigingen wanneer u vragen heeft of advies wenst te ontvangen over kolombekisting. Wij kijken er alvast naar uit om met u samen te werken.

beton element